TANKAR OCH ORD

Kärleken fyller Lagen

Det är onsdag idag... lite ont har jag i bena..vi , mina vänner och jag var på min stuga och klippte och krattade hela dagen..oj,vad mycket det växer fortvarande..

På kvällen var jag ganska trött,men tacksam..tänk,att ha vänner som hjälper en ensam änka,som jag..Jag tänker på vad Paulus har skrivit..

“Stå inte i skuld till någon utom i kärlek till varandra. Ty den som älskar sin nästa har uppfyllt Toran. Dessa bud: Du skall inte begå äktenskapsbrott, Du skall inte mörda, Du skall inte stjäla, Du skall inte ha begär, och alla andra bud sammanfattas i detta ord: Du skall älska din nästa som dig själv. Kärleken gör inte något ont mot sin nästa. Alltså är kärleken Torans uppfyllelse. Och det skall ni göra, väl medvetna om tiden, att stunden redan är inne för er att vakna upp ur sömnen. Ty frälsningen är oss nu närmare än då vi kom till tro.” (Rom 13:8-11) 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan