TANKAR OCH ORD

Tårarna ..blir.. glädje

Idag,den 26 septerber 2016, solen skiner och det är varmt, nästan 20 +

Jag har ont i knät och en bit från tanden har gått..så det känns inte så positivt just nu..

Jag saknar Jan..och tänker på vissa bibelställen..

 

“Och fast alla dessa hade fått vittnesbördet att de trodde, fick de inte det som var utlovat. Ty Gud har förutbestämt något bättre åt oss: först tillsammans med oss skall de nå målet.” (Heb 11:39-40)

Jeshua sa: ”Många skall komma från öster och väster och ligga till bords med Abraham och Isak och Jakob i himmelriket.” (Matt 8:11)

Där ser vi att de som har dött före oss, kan inte kommit in i själva Guds Rike, utan tillsammans med oss,som tror på Jeshua..Då börjar festen och vi fär äta med Abraham,Isak och Jakob..Vilken glädje!

Gud har en Nya Jerusalem som kommer från himlen till oss..

“En av de sju änglarna med de sju skålarna, som var fyllda med de sju sista plågorna, kom och talade till mig och sade: ’Kom, jag skall visa dig bruden, Lammets hustru.’ Och han förde mig i anden upp på ett stort och högt berg och visade mig den heliga staden Jerusalem, som kom ner från himlen, från Gud, och som ägde Guds härlighet. Dess strålglans var som den dyrbaraste ädelsten, som en kristallklar jaspis.” (Upp 21:9-11)

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
Du gillar den här sidan