TANKAR OCH ORD

Vi måste ändra oss

6 okt. 2016

Mycket beskymmer med internet..och just idag har jag hjärtat fyllt med tankar..

 

jer. 8.: 7.8.9

 

Till och med storken under himlen vet sin bestämda tid, och turturduvan, svalan och tranan passar tiden när de skall komma tillbaka. Men mitt folk känner inte Herrens domslut. 8 

 

Hur kan ni då säga: "Vi är visa, och vi har Herrens lag". Se, utan tvekan har de skriftlärdas lögnpenna förvandlat lagen till lögn. 9 

 

De visa skall komma på skam, förskräckas och tas till fånga. Se, de har förkastat Herrens ord. Vad har de då för vishet? 

 

jes 24:5,6

 

Därför förtär en förbannelse jorden, de som bor på den måste straffas för sin skuld. Därför tynar jordens invånare bort, bara några få är kvar. 

Vi måste VAKNA och börja söka Ordet på riktigt.

Det räcker inte att tänka "allt är ok" . Jag menar att vi redan nu kan se de tragiska resultaten av TV- tittandet, till och med i de kristna hem, denna avguds förbannelse."Gör av den med en gång!" Barnen tittar allt möjligt med trollar och tomtar..

Det kommer tankar i mig....när man kan tillbringa tiden på olika avkopplingar, utan att söka Ordet och bön. Det  är bättre att möta evigheten fylld av Guds upplyftande Ord  än  världens osunda och onda ting.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.12 | 08:17
ENSAM har mottagit 3
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan