TANKAR OCH ORD

Gudfruktig /Inympad

Idag tänker jag mycket om olika sätt att kalla"oss kristna"..

Jag vill inte kalla mig kristen...varför? 

Namnet KRISTEN har gjort så mycket illa för Guds egendoms folk,judarna.

FN hotar ..Tempelberget,som är judarnas viktigaste plats (över 3000 år) skulle tilllåtas islam och kristna..judarna har inget där att vara.. GUD TILLLÅTER INTE DETTA. 

Messias (hebreiska: מָׁשִיַח, Mašíaḥ, arameiska: משיחא, arameiska/syriska: ܡܫܺܝܚܳܐ, Məšîḥā); titel med betydelsen "smord"/"den smorde" eller "den [gudomligt] utvalde". 

Varför talar vi inte Messias som betyder smorde...Varför tar vi gregiska Kristus, som leder oss bort från grunderna..till någonstans till "kyrkofärderna"..

Jag googlade namnet "GUDFRUKTIG! det betyder : En , som försöker följa Guds Bud, som fruktar Gud...

KG LARSSON skriver..

"
b) Vi har fått del av det äkta olivträdets feta rot. Vad den feta roten är, som vi tillsammans med det judiska folket är inympade i, förstår vi när vi läser om Abraham. Han är den person som får löftet att bli till välsignelse. I samband med att han är beredd offra sin ende son Isak säger Herren: I din avkomma skall alla jordens folk bli välsignade (1 Mos. 22: 18). I brevet till församlingen i Galatien skriver Paulus: Tillhör ni Kristus är ni Abrahams barn, arvingar enligt löftet. Med det hävdar Paulus att vår relation till Kristus öppnar upp för en ännu djupare relation och att den hör samman med Abraham. "

Ja..Löfterna tillhör oss, som vill följa GUD och tror på hela Bibeln...Jag väljer namnet  INYMPADE

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan