TANKAR OCH ORD

GUDS LJUS I ETT RENAT TEMPEL

Ikväll tänder jag den tredje ljusen i min Hannukea (Chanukkiah)

 

Våra hjärtans tempel måste renas och återinvigas och Jeshua (Jesus) måste komma in i detta återinvigda tempel och fira med oss. Där i Hans närhet kommer oljan att fyllas på i våra lampor på övernaturligt sätt,så att Han som är världens ljus kan lysa i oss.

Abraham,Isaks och Jakobs Gud! Jeshua är vår Messias.Han är vår frälsning.Vi får tillhöra Hans fårhjord och vi lyssnar till Hans röst.Vi följer Honom vart Han går och ingen eller inget kan rycka oss ur Hanshand,även om vår väg spärrasav oöverstigiga hinder.

 

"joh.22 Nu kom tempelinvigningens högtid i Jerusalem. Det var vinter, 23 och Jesus gick omkring i Salomos pelarhall i templet. 24 Då omringade judarna honom och frågade: "Hur länge ska du hålla oss i ovisshet? Om du är Messias, så säg det öppet till oss!" 25 Jesus svarade: "Jag har sagt det till er, men ni tror det inte. Gärningarna som jag gör i min Fars namn vittnar om mig. 26 Men ni tror inte, för ni hör inte till mina får. 27 Mina får lyssnar till min röst, och jag känner dem, och de följer mig. 28 Jag ger dem evigt liv. De ska aldrig någonsin gå förlorade, och ingen ska rycka dem ur min hand. 29 Min Far som gett mig dem är större än allt, och ingen kan rycka dem ur min Fars hand. 30 Jag och Fadern är ett."


Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan