TANKAR OCH ORD

MOTSTÅND MOT MOSE

Sabbaten är över denna gång... Vi har läst 2 Mos:9-,Jes:66-och2 Tes:1-

Igår var Förintelsen dag och både SVT och HimlenTV7 har visat filmer och berättelser om olika människornas öden..Jag har gråtit ensam med smärta i hjärtan...

Det är fortvarande hat mot Guds egendomfolk i värden...NT berättar om Jannes och Jambres som stod emot Mose.

 Det kommer även många att göra i den sista tiden då laglösheten kommer att öka. ”Många falska profeter skall träda fram och bedra många. Och eftersom laglösheten tilltar, kommer kärleken att svalna hos de flesta.” (Matt 24:11-12)

Jannes och Jambres gjorde under, men de var falska profeter. Idag är det lätt för villolärare att smyga sig in i hemmen via kristen TV, hemsidor och bloggar på Internet för att bedra människor, speciellt sådana som ständigt vill höra något nytt, men ändå aldrig kommer fram till sanningen eftersom de dras vilse av sina köttsliga begär. Jeshua sa att det är de som vill göra Guds vilja som kommer att förstå sanningen: ”Om någon vill göra hans vilja, skall han förstå om min lära är från Gud eller om jag talar av mig själv.” (Joh 7:17) Jag vill läsa Ordet från början till slut och sjunga Mose och Lammets sång i Guds Rike.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
12.02 | 05:31
ENSAM har mottagit 2
27.08 | 11:42
JAMES BOND har mottagit 14
Du gillar den här sidan