TANKAR OCH ORD

HUR KAN VI?

Idag regnar..härligt! Det behövs mycket rengn...Jag tänker på våra andliga liv..Hur orkar vi leva i denna värld?

 Rom 12 :1 "Därför uppmanar jag er, bröder, vid Guds barmhärtighet, att frambära era kroppar som ett levande och heligt offer som behagar Gud – er andliga gudstjänst. 2 Och anpassa er inte efter den här världen , utan låt er förvandlas genom förnyelsen av ert sinne så att ni kan pröva vad som är Guds vilja: det som är gott och fullkomligt och behagar honom"

Hur kan vi som troende möjliggöra förändringar i denna värld? Vi är i världen men världen är på en annan väg. Men för att vara i världen accepterar vi vissa saker så att vi kan fylla eller flyta genom det här livet. Satan ligger dock och väntar i dessa situationer för att göra oss mindre i Guds likhet och mer som världen. Bara genom att stanna kvar på ett böne ort, berömma och söka hans vilja kan vi överleva.

 

Ett offer är vanligtvis något som är dött, så hur kan vi förstå att vara ett levande offer? Våra tankar, hjärtan och begär bör offras för Guds vilja, vilket innebär att vi i dessa områden kan nämna några, vi är döda för oss själva.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan