TANKAR OCH ORD

HUR KAN VI?

Idag regnar..härligt! Det behövs mycket rengn...Jag tänker på våra andliga liv..Hur orkar vi leva i denna värld?

 Rom 12 :1 "Därför uppmanar jag er, bröder, vid Guds barmhärtighet, att frambära era kroppar som ett levande och heligt offer som behagar Gud – er andliga gudstjänst. 2 Och anpassa er inte efter den här världen , utan låt er förvandlas genom förnyelsen av ert sinne så att ni kan pröva vad som är Guds vilja: det som är gott och fullkomligt och behagar honom"

Hur kan vi som troende möjliggöra förändringar i denna värld? Vi är i världen men världen är på en annan väg. Men för att vara i världen accepterar vi vissa saker så att vi kan fylla eller flyta genom det här livet. Satan ligger dock och väntar i dessa situationer för att göra oss mindre i Guds likhet och mer som världen. Bara genom att stanna kvar på ett böne ort, berömma och söka hans vilja kan vi överleva.

 

Ett offer är vanligtvis något som är dött, så hur kan vi förstå att vara ett levande offer? Våra tankar, hjärtan och begär bör offras för Guds vilja, vilket innebär att vi i dessa områden kan nämna några, vi är döda för oss själva.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan