TANKAR OCH ORD

TATUERING

Igårkväll var jag bjuden till en familj i Rinkeby..Vi firade sabbaten och hade en underbar gemenskap..I Rinkeby bor många muslimer och de har just nu faste månad..Unga hade fått studenten och firade med tutande bilar och körde runt i byn med glädje..

I tunnebanan satt en ung ,söt muslimtjej mitt i emot mig...Hon hade sin studetmössa i korgen och fina kläder på sig, händerna var fulla med tatueringar..Jag blev så nyfiken och frågade henne  

-Får muslimer tatuera?

-Nej, svarade hon, men jag har bara lossas tatuering, men, sa hon, kanske jag gör det i framtiden..Gör inte det,sa jag, du har så fina händer.

 

Jag berättade för henne att Bibel varnar mycket starkt om detta..Tyvärr läser inte  många kristna hela Bibeln och känner inte till detta.. Jag tror på Bibeln från början till slut..och Abraham,Isak och Jakobs Gud, Bibelns Gud.

"3 Mos 19:28 Ni skall inte rista märken på er kropp för någon död och inte heller bränna in skrivtecken på er. Jag är Herren ." 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan