TANKAR OCH ORD

DU KAN INTE ÄRVA EVIGT LIV.

Min mamma var "tvungen" att skriva dagligen..Just nu går jag genom hennes dagböcker och annat, som hon har skrivit..Det finns så mycket fakta och värdefull info om våra barn och barnbarn.. Hon har skrivit om svåra tider om våra förfräldars kamp om livet,sjukdomar och krig..

Men... Hon har alltid så underbar tro på Gud och tacksamhet i alla livets för och motgångar

Hennes förböner för oss yngre har varit starka hela livet..MEN vi kan inte ärva rättvärdighet från henne..Varje människa måste själv omvända sig till Gud.

Det här bibelställen har talat till mig flera dagar..

 

"Hesekiel  14 Om då dessa tre män fanns i landet: Noa, Daniel och Job, så skulle de genom sin rättfärdighet rädda endast sina egna liv, säger Herren, Herren . 15 Om jag lät vilda djur dra fram genom landet och göra det folktomt så att det blev så öde att ingen vågade färdas där för djurens skull, 16 då skulle, så sant jag lever, säger Herren, Herren , dessa tre män, om de fanns där, varken kunna rädda sina söner eller sina döttrar. Endast de själva skulle räddas, men landet skulle bli öde. "

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan