TANKAR OCH ORD

VAR STILLA

Idag tänker jag.. 

2 krön.20:15,17 "Herren till er: Frukta inte och var inte förskräckta för denna stora skara, ty striden är inte er utan Guds. 16 Gå i morgon ner mot dem. De drar då upp på Hassishöjden, och ni skall träffa på dem där dalen tar slut, framför Jeruels öken. 17 Men då är det inte ni som skall strida. Ni skall endast träda fram och stå stilla, och ni skall få se Herrens frälsning. Han är med er, ni från Juda och Jerusalem. Frukta inte och var inte förskräckta."

 

I varje kamp och utmaning vi har i vårt dagliga liv, vare sig inåt eller utåt, vill Herren att vi ska veta och tro att Han själv kommer att kämpa för oss! Det är just sanning som skiljer oss från alla religioner i världen. Skillnaden är att människor kämpar för sin guds och deras egna välbefinnande, men vår Gud kämpar för oss. Detta kan sägas enbart om Abrahams, Isaks och Jakobs sanna Gud.

Det enda vi måste göra är att stå upp, stå still, stå fast och möta fienden eller utmaningen, då kommer Herren att leda och slåss för oss. Med tanke på att vår del låter så enkelt, varför är det då så svårt att göra?

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan