TANKAR OCH ORD

TJÄNA HERREN

Dagens bibelläsning gav mig mycket tankar... som kommer hela tiden tillbaka till mig..

 

"5 Mos:10: 12-13 Och nu Israel, vad begär Herren , din Gud, av dig annat än att du fruktar Herren , din Gud, att du vandrar på alla hans vägar, att du älskar honom och att du tjänar Herren , din Gud, av hela ditt hjärta och av hela din själ, 13 så att du håller Herrens bud och hans stadgar, som jag i dag ger dig för att det skall gå dig väl. "

 

Alla människor vill bli välsignade. Ofta rycker kristna ut underbara löften i Guds ord från sitt sammanhang och gör anspråk på dem, utan att bry sig om de villkor som är förknippade med dessa löften. 

Jag tror att det är tid att läsa Guds Ord från början till slut. Snart kommer svåra tider..Laglöshetens ande försöker föra oss vilse..

 

"HERRENS fruktan är ren, den består i evighet. HERRENS domslut är sanna, de är alla rättfärdiga. De är dyrbarare än guld, än mängder av fint guld. De är sötare än honung, än renaste honung. Genom dem blir din tjänare varnad, den som följer dem får stor lön.” (Ps 19:8-12) 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan