TANKAR OCH ORD

ENSAMHET I ORDET

Idag,när jag var inför Gud i bön och Ordet,kom många tankar, när jag  upptäckte saker ,som kändes ganska bekanta också för mig..

Det finns troende, som har tagit avstånd från mig därför att jag vill söka till grunderna i Ordet ,till och med kallar mig en villolärare. MEN det tröstar mig att Vår Herre fick mycket motstånd, när Han undervisare.

 

Joh.6:52-55 " Mitt kött är verklig mat och mitt blod är verklig dryck. 56 Den som äter mitt kött och dricker mitt blod förblir i mig och jag i honom. 57 Liksom den levande Fadern har sänt mig och jag lever genom Fadern, ska också den som äter mig leva genom mig. 58 Detta är brödet som har kommit ner från himlen, inte som det bröd fäderna åt och sedan dog. Den som äter det här brödet ska leva i evighet." 59 Detta sade han när han undervisade i synagogan i Kapernaum.
"

 

"Joh.6:66"
66 Efter detta drog sig många av hans lärjungar undan och slutade vandra med honom. 67 Då sade Jesus till de tolv: "Inte tänker ni väl också gå?"

 

På något sätt fick Paulus också känna ensamhet

 

2Tim "15 Som du vet har alla i Asien vänt sig bort ifrån mig, bland dem Fygelus och Hermogenes. 16 Må Herren visa barmhärtighet mot Onesiforus familj. Han gav mig ofta nytt mod och skämdes inte för mina bojor. 17 Tvärtom, när han kom till Rom sökte han ivrigt efter mig och fann mig också. 18 Må Herren låta honom finna barmhärtighet hos Herren på den dagen. Och hur mycket han hjälpte mig i Efesos, det vet du mycket väl.
 "

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.10 | 19:19

Hej! Åh, vad tråkigt att Bobo har gått bort. Vila i frid! Kramar Marie & Berra

...
28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
Du gillar den här sidan