TANKAR OCH ORD

KUNGENS FEST

Jag är trött och på väg i sängen..MEN..jag kan inte göra det innan jag skriver några varnings ord, som Herren talar till mig. Nu på onsdag börjar

Lövhyddofesten..Sakarja 14 talar om den tid då Messias kommer att sitta på sin tron ​​i Jerusalem och nationerna kommer att komma för att fira högtiden. Det kommer inte att finnas något alternativ; Det kommer att vara en plikt för nationerna att komma och fira Succots högtid i Jerusalem i tillbedjan till kungen - Jehova.

 

 SAK: 7: 11-12 "Men de ville inte ge akt på detta utan var upproriska och stängde till sina öron så att de inte hörde. 12 De gjorde sina hjärtan hårda som diamant så att de inte hörde den undervisning och de ord som Herren Sebaot genom sin Ande hade sänt genom gångna tiders profeter. Därför kom stor vrede från HerrenSebaot."

 

UPP:!4 :12-13 " Här visar sig de heligas uthållighet: de håller fast vid Guds bud och tron på Jesus."
 
13 Och jag hörde en röst från himlen: "Skriv: Saliga är de döda som härefter dör i Herren. Ja, säger Anden, de får vila sig från sina mödor, för deras gärningar följer dem."


 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan