TANKAR OCH ORD

TORANS HEMLIGHETER

Oj,klockan är ganska mycket ..jag borde avsluta dagen och gå och lägga mig,men jag har så mycket saker i mitt hjärta,som vill komma ut….

 
Dagliga studier i Toran är så spännande…vilka underbara hemligheter kommer upp i ljuset i allafall för mig..
Varför vill jag leva enligt Toran? Det är inte så att jag följer den som man gör med inköpslista i snabbköpet. Snarare är det så,att eftersom Toran är skriven i mitt hjärtan,så resulterar detta i att efterlevnaden av den är något som helt naturligt kommer från hjärtats djup för att levas ut i det dagliga livet.
 
Hebrebrev skriver; 
10 Vi har ett altare✱ från vilket tabernaklets tjänare✱ inte har rätt att äta. 11 Offerdjurens blod bärs in i det allra heligaste av översteprästen som syndoffer, men kropparna bränns upp utanför lägret. 12 Därför har också Jesus lidit utanför stadsporten, för att helga folket med sitt eget blod.
 
13 Låt oss därför gå ut till honom utanför lägret och bära hans vanära. 14 Här har vi ingen stad som består, men vi söker den stad som ska komma. 15 Låt oss därför ständigt genom honom frambära lovets offer till Gud, en frukt från läppar som prisar✱ hans namn. 16 Och glöm inte att göra gott och dela med er, för sådana offer behagar Gud."
 
När jag lyssnade MESSIAS I TORAN  denna undervisning kunde jag inte annat en att gråta..så underbar hemlighet finns i Toran!
Jeshua står bakom Stadsporten och väntar…När kommer Hans eget folk välkomna Honom hem!

 


http://www.himlentv7.se/vod/player/60758 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan