TANKAR OCH ORD

LYDNADEN TILL SANNINGEN

Jag har kopierat en del av Daniella Persin skrivelse,som hon har fått från Herren för Sverige

Kanalchef för Himlen TV7 


När vi förkastar Gud som Skaparen och kunskapen om Honomoch Hans bud och undervisning så leder det till kärlekslöshet, laglöshet, orättfärdighet och all slags ondska. Allt förklaras vara relativt, med människan som mått, och därmed i vår s.k. kärlek varnar vi inte andra för konsekvenserna av att vända Gud och Hans sanning ryggen. Resultatet blir ett egoistiskt, kärlekslöst samhälle, och även församling, där få egentligen bryr sig om varandra. Vi går själva emot Guds bud och samtycker när andra gör det. När vi förkastar Guds sanning, får vi ett lögnaktigt samhälle istället och får möta Guds eviga dom.

Det är dags att återupprätta kärleken och lydnaden till Guds sanning, Hans hela Ord, Hans bud och undervisning! Det är dags att vi tar vårt ansvar för oss själva, våra närmaste, vår församling och samhället runt omkring oss och varnar för konsekvenserna av olydnad och samtidigt visar på upprättelsens möjlighet genom omvändelse, tro på och lydnad mot vår Frälsare, Jesus, Guds Son. Det är sann kärlek. Annars riskerar vi vår kallelse som ljus och salt.

Paulus varnar oss också i 2 Tess 2:
“10 Med ondskans alla konster bedrar han [den laglöse] dem som går förlorade, eftersom de inte tog emot kärleken till sanningen så att de kunde bli frälsta. 11 Därför sänder Gud villfarelsens makt över dem så att de tror på lögnen 12 och blir dömda, alla de som inte har trott på sanningen utan njutit av orättfärdigheten.”

Vi befinner oss alltså i stor fara om vi förkastar Guds sanning och njuter av orättfärdighet. Gud själv kan sända en villfarelsens makt över dem som hellre håller sig till lögnen. Låt oss be om en kärlek till Guds sanning, Hans Ord, så att Han kan bevara oss i sin kärlek och i sin Son.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

I går | 19:19

Hej! Åh, vad tråkigt att Bobo har gått bort. Vila i frid! Kramar Marie & Berra

...
28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
Du gillar den här sidan