TANKAR OCH ORD

BLUNDA PÅ EGEN RISK

Vi lever mycket märkliga och allvarliga tider..Sverige väntar på höst och röstdagen..

Varje hushåll fick en bok "Om Krisen eller Kriget kommer"
 
Det hjälper inte att gå och se en katastroffilm någonstans,inte ens i en kyrka,när vår oro inför det som sker svämmar över,eller vår längtan efter att börja på något nytt blir för stark.  Låt oss möta vår Gud i Hans egen informationsbok,Bibeln. Då blir orden i den senaste
uppdateringen levande för oss:
 (upp 1:3 " Salig är den som läser upp och saliga de som lyssnar till profetians ord och tar vara på det som står skrivet i den, för tiden är nära."
 
Trots att Bibeln ger oss en heltäckande bild av allt vi behöver veta,så är inte alla detaljer avslöjade.  Vi måste därför ständigt vara vakna så att vi kan hantera de situationer som uppstår när inte allt sked som vi tänkt oss.
 
Snart börjar Herrens Högtider och  budskap om nästa stora händelse i historien,ljuden av Jeshuas ord mer uppfordande än någonsin  : (Mark 13:36,37)
 
36 Se upp så att han inte plötsligt kommer och finner att ni sover. 37 Och vad jag säger till er, det säger jag till alla: Håll er vakna!"
 
Jag lyssnade på :"BLUNDA PÅ EGEN RISK"
 
 
http://www.himlentv7.se/vod/player/9272/
 
 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan