TANKAR OCH ORD

BILAR BRINNER EFTER SKOGAR…?

 

På måndagskvällen sattes 100 tals bilar i brand eller vandaliserats i Göteborg, Malmö, Helsingborg, Trollhättan och Falkenberg. I Trollhättan möttes polis dessutom av stenkastare. Detta är för mig ingenting annat än ett organiserat terroristbrott!
Tanken kommer med de många skogsbränder…är samma sortens människor,som har vållat dem…?
 
Vi ber om väckelse och omvandling i hela "kristenheten"
Vi måste ta Guds Ord på alvar!
 
Människor   lyssnar till massor av bibelundervisning. De kommer att ”samla åt sig mängder av lärare”. Man kommer att vara ivrig att lyssna till den senaste, häftigaste och mest sensationella och spektakulära undervisningen allteftersom det kliar i öronen. Men mitt i allt detta kommer man att vägra att lyssna till sanningen Det finns teologiska Högskolor mm, men läser man Ordet som det står?
1Joh.2: 3
 
3 Vi vet att vi har lärt känna honom när vi håller fast vid hans bud. 4 Den som säger: "Jag känner honom" och inte håller fast vid hans bud, han är en lögnare och sanningen finns inte i honom. 5 Men hos den som håller fast vid hans ord har Guds kärlek verkligen nått sitt mål. Så vet vi att vi är i honom. 6 Den som säger sig förbli i honom är skyldig att själv leva så som han levde.
 
 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan