TANKAR OCH ORD

BILAR BRINNER EFTER SKOGAR…?

 

På måndagskvällen sattes 100 tals bilar i brand eller vandaliserats i Göteborg, Malmö, Helsingborg, Trollhättan och Falkenberg. I Trollhättan möttes polis dessutom av stenkastare. Detta är för mig ingenting annat än ett organiserat terroristbrott!
Tanken kommer med de många skogsbränder…är samma sortens människor,som har vållat dem…?
 
Vi ber om väckelse och omvandling i hela "kristenheten"
Vi måste ta Guds Ord på alvar!
 
Människor   lyssnar till massor av bibelundervisning. De kommer att ”samla åt sig mängder av lärare”. Man kommer att vara ivrig att lyssna till den senaste, häftigaste och mest sensationella och spektakulära undervisningen allteftersom det kliar i öronen. Men mitt i allt detta kommer man att vägra att lyssna till sanningen Det finns teologiska Högskolor mm, men läser man Ordet som det står?
1Joh.2: 3
 
3 Vi vet att vi har lärt känna honom när vi håller fast vid hans bud. 4 Den som säger: "Jag känner honom" och inte håller fast vid hans bud, han är en lögnare och sanningen finns inte i honom. 5 Men hos den som håller fast vid hans ord har Guds kärlek verkligen nått sitt mål. Så vet vi att vi är i honom. 6 Den som säger sig förbli i honom är skyldig att själv leva så som han levde.
 
 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan