TANKAR OCH ORD

LEVANDE VATTEN

Lövhyddöfesten är över..Tisdag hade vi den åttonde dagen,som kallas SIMCHAT TORA (TORANS GLÄDJE)

Templets tid bad man mycket vatten som längtan för kommande rengtiden...

Jeshua var med på Lövhyddofesten och ropade..Kom!

 
Vi läser i John 7: 37-44 Jeshua alldeles bekanta ord: "Om någon törstar, låt honom komma till mig och dricka. Den som tror på mig, som Skriften har sagt, kommer ur hans hjärta att strömma levande vattendrag. "Förstår vi helt vad som hände då?
 
 
Vatten är en parallell med den Helige Andens rörelse för LEVANDE vatten. Att tro på Jeshua (Jesus)och därmed den Helige Ande som bor i oss gör oss en behållare för att bära det levande vattnet. Men ändamålet är inte för oss att hålla det där men för att det ska rinna ut ur oss. Det är inte bara för vår Helande, men för att, när Jeshua bor i oss, kommer LEVANDE, Helande vatten att strömma ut till andra.
 
Vi behöver Guds Ord att växa och flyta in i andens frukt. Vår relation med Gud och varandra påverkar jorden. Om vi ​​går enligt Hans sätt öppnar Han himlen på detta torra land och i våra enskilda liv. Låt oss inte vara behållare av stående vatten utan flytande floder av LEVANDE vatten.
 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan