TANKAR OCH ORD

VILKA ÄR DESSA SOM KOMMER?

Expert: Risk för eskalering på Krim efter Rysslands blockering

 

Stora grannen visar sina muskler...oron ökar...

 

Judarna i landet Ugraina har haft svårt och ännu svårade blir det...Det är märkligt att just judiska folket får bära skulden för saker utan att har gjort något.

Några timmar sedan landare ett flygplan från Ugraina till Tel Avis flygplats. Planet var fullsatta invandare... Israel anar faran för sina landsmän och hämtar dem hem innan det blir ännu svårare.

 

Jes 60:8 Vilka är dessa som kommer flygande som moln, som duvor till sitt duvslag?
 
 
Jer 16:15

utan: ”Så sant Herren lever, han som förde Israels barn ut ur landet i norr och ur alla andra länder dit han hade fördrivit dem.” För jag ska föra dem tillbaka till deras land som jag gav deras fäder.

 

Jer 23:8 utan: ”Så sant Herren lever, han som förde ättlingarna av Israels hus upp ur landet i norr och hämtade dem ur alla andra länder dit jag fördrivit dem.” Så ska de få bo i sitt land.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
Du gillar den här sidan