TANKAR OCH ORD

TEMPLET RENADES OCH ÅTERINFÖDES

Den 3 december i år börjar Hanukkah

segern över fienden vars yttersta mål var(och är) att utplåna Guds Torah och orena Guds Tempel.

Jeshua firade också denna högtid. Han begav sig till och med ända från Galileen hela långa och backiga vägen ända till Jerusalem för att fira.

Där gick alltså Jeshua omgring i Salomos pelarhall och firade segern över Antiochos Epifanes, segern som möjliggjorde att templet renades och återinvigdes och att de dagliga offeren återinfödes

 

Joh:10 - 22 

Nu kom tempelinvigningens högtid i Jerusalem. Det var vinter, 23 och Jesus gick omkring i Salomos pelarhalli templet. 24 Då omringade judarna honom och frågade: "Hur länge ska du hålla oss i ovisshet? Om du är Messias, så säg det öppet till oss!"

 

Vi närmar oss också den hedniska JULEN. 

Varför har man bytt Bibliska Hanukkah till den hedniska materialiska julen? Gud vill inte att vi blandar hedniska och heliga ting,det står tydligt i Toran.

Egentligen är Julen en fantastisk uppvisning av katolska kyrkans förmåga att sätta prägler på hela kristenheten och så diktera,vad andra ska tro och tänka----precis som med söndagsfirandet.

FLY FRÅN ALLT ORENT!

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan