TANKAR OCH ORD

Dra ut och slå amalekiterna ….

Vilken sörja vi lever idag i världen!

Det är advent,Lucia,jul, alla dessa är avgudar inför en helige Gud,som har alrig gett bud för dessa.
När jag läste 1 Sam 15 1 Samuel sade till Saul: ”Det var mig Herren sände att smörja dig till kung över sitt folk Israel. Hör nu Herrens ord.
3 Dra ut och slå amalekiterna och vig allt de har åt förintelse.
Saul besegrade amalekiterna,  men sparade  bästa djur som skulle bli offergåva till Herren.
 
Man berättade för Samuel att Saul hade kommit till Karmel✱ och där rest en minnesstod åt sig, och sedan svängt av och fortsatt ner till Gilgal. 13 När Samuel kom till Saul,
 
 
sade Saul: ”Herren välsigne dig! Jag har nu utfört Herrens befallning.” 14 Men Samuel sade: ”Vad är  det då för bräkande av får som ljuder i mina öron, och vad är det för råmande av kor som jag hör?” 15 Saul svarade:
”De tog med dem från amalekiterna. Folket skonade det bästa av fåren och korna för att offra åt Herren din Gud. Men det andra har vi vigt åt förintelse.”
 
 När Samuel vände sig om för att gå, grep han tag i hörnet på hans mantel, och den revs sönder. 28 Samuel sade till honom:
 
”Herren har i dag ryckt Israels kungarike från dig och gett det till en annan som är bättre än du. 29 Och den Härlige i Israel ljuger inte och ångrar sig inte, för han är inte en människa som ångrar sig"
 
5 mos 4:2  lyssna till de stadgad... 2 Ni ska inte lägga något till det som jag befaller er och inte ta något därifrån utan hålla Herren er Guds bud som jag ger er."

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan