TANKAR OCH ORD

Skulle då inte Gud skaffa rätt

 

 
 

”Skulle då inte Gud skaffa rätt åt sina utvalda, som ropar till honom dag och natt, då han ju lyssnar tåligt till dem? Jag säger er: Han kommer snart att skaffa dem rätt.” (Luk 18:7-8)
 
Jag känner tacksamhet att den hedniska julen är över denna gång…Ensamhet har varit min lott och saknaden för mina barn gör ont,men  att lyda Guds Ord är ändå styrka som bär!
 
När jag tänker på judiska folket som fick lida mycket under Antiochos 1V Epifanes grymhet…Lagarna stiftades som förbjöd allt som hade med Skriften att göra. Det blev förbjudet att läsa Guds Ord,att fira Sabbat,att fira Gudstjänst i templet och så vidare….
Det var många som lydde dessa lagar,några lydde av rädsla att mista sina liv…
 
Om vi vill lyda Guds Ord i denna tid,får vi känna oss udda och vilseledda och ändå Ordet är vår grund.
 
Jag har kommit in i Ordet,när jag har läst HELA BIBELN. Det är nu åttonde år som jag läser med DAGLIGT BRÖD och fått underbara upptäckande och hemligheter speciellt när jag sett Torans Messias.
Jag önskar att flera börjar läsa och undersöka Guds Ord mera än att plocka ett ord där och här. Man måste läsa hela sammanhållet!
 
 
Nu har vi bett ett år i januari för att Sverige skulle få en Israelvänlig regering som tar Bibeln tillbaka som rättesnöre till våra liv.
  Utan den här Bibel läsningen hade jag kanske inte orkat böja mig 3 gången varje dag och ropa hjälp från Herren…plus vara vakt  med andra vakter dygnet runt.
Vi går mot svåra tider…börja om ditt liv!!!
 

”De fattade med vänstra handen i facklorna och med högra handen i hornen, och blåste i dem och ropade: ’HERRENS och Gideons svärd!’ Men de stod stilla, var och en på sin plats, runt omkring lägret.”
 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.12 | 08:17
ENSAM har mottagit 3
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan