TANKAR OCH ORD

Hela Skriften är utandad av Gud

Nytt år har börjat…

Flera dagar har kommit in i mina tankar en liten oro om Bibeln och den auktoriteten som den ger till oss alla som tror.
Det finns redan krafter som vill ta från Ordet den kraften som finns i den och ändra lite där och här och göra den mera mänskliga .
 
Nu när vi går mot Agenda 2030 ser vi varje dag hur den börjar göra sig synlig i olika lagar och bestämmelser.
 
Snart kommer Bibelns värde och enda auktoritet hämnas med andra religiösa skrifter.
 
Eftersom Gud alltid är densamme,oberoende av vad Han undervisar,eller i vilken tidsperiod Han presenterar sin undervisning,så kan vi vara övertygande om att Han inte motsäger sig själv.
Han skulle aldrig vid ett senare tillfälle uppenbara något som står i strid med eller förändra något Han tidigare uppenbarat.
 
Därför är det så viktigt att vi läser Ordet,hela Ordet, och behåller sanningen i våra hjärtan när svåra tider kommer och kanske tillochmed är förbjudet att läsa och äga Bibel.
 
2 Tim 3:16 Hela Skriften är utandad av Gud och nyttig till undervisning, tillrättavisning, upprättelse och fostran i rättfärdighet, 17 så att gudsmänniskan blir fullt färdig, väl rustad för varje god gärning.
 
Joh 14:15 Om ni älskar mig håller ni fast vid mina bud. 16 Och jag ska be Fadern, och han ska ge er en annan Hjälpare som ska vara hos er för alltid: 17 sanningens Ande. Världen kan inte ta emot honom, för världen ser honom inte och känner honom inte. Ni känner honom, för han förblir hos er och ska vara i er

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.12 | 08:17
ENSAM har mottagit 3
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan