TANKAR OCH ORD

går mot sin upplösning

Enligt en lagändring ska i Frankrike ska föräldrar inte längre kallas. För "mamma" och "pappa" utan "förälder 1" och "förälder 2".

"Ser vi då lite på detta, kan vi tänka vidare att när ordningen är bort - förståelsen, ja tom minnet, av Bibelns normer - då först, kan laglöshetens människa (eller Antikrist) träda fram. Då saknar människor, utan insikt om vad Guds Ord lär, kompassen för att se det felaktiga i den laglösa läran. Skriver Bertill Rosenlus APG 29 "
 

Frankrikes president Emmanuel Macron  och Påven!  VARNING

Gatestone Institute <list@gatestoneinstitute.org>

(Detta verkar ha framkommit den 13 februari, när en liten grupp demonstranter började häva ur sig förolämpningar till en fransk judisk filosof, Alain Finkielkraut – som är född och bor i Paris – efter att de såg honom på en trottoar. En man skrek "håll käften, din smutsiga sionistjävel", "åk hem till Tel Aviv", "Frankrike är vårt", "Gud kommer att straffa dig". En kameraman filmade händelsen och delade sedan klippet på sociala medier. En skandal följde. De "gula västarnas" rörelse som helhet blev omedelbart anklagad av den franska regeringen för antisemitism och "fascism".)


Hela den här sabbaten har jag haft bön och tårar om tiden som håller på att krympa hastig sätt…Vi har kort tid kvar…Hur kan man väcka oss troende att börja be och läsa Ordet…mera…varje dag?
Flera har lagt på olika video inspelningar ut till internet…Hoppet är att människor skulle se vittnesbördet om Herren på detta sätt…
 
2 Pet 3:11 När nu allt detta går mot sin upplösning, hur heligt och gudfruktigt bör ni då inte leva

Herren vill att vi lever heligt liv… Stäng TV och allt som lockar och sök Guds Ansikte.
 
Hes 44:23 De ska lära mitt folk att skilja mellan heligt och oheligt och undervisa dem om skillnaden mellan orent och rent.
 
3 Mos 10:10 Ni ska skilja mellan heligt och oheligt, mellan orent och rent.

 Lyssna!
 
 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
12.02 | 05:31
ENSAM har mottagit 2
27.08 | 11:42
JAMES BOND har mottagit 14
Du gillar den här sidan