TANKAR OCH ORD

Tror du inte att jag är i Fadern

Fredag igen! Tiden går så fort...fattar vi inte detta?

Allt kommer att gå fort till slutet...vi har inte tid att strunta Guds Ord och leva i  Ordet.

Idag på min bibel-studie programmet  läste jag Joh 14,som Herren själv undervisar  sina lärgungar.

Många "kristna" säger att vi lever i nådens tid och vi behöver inte läsa Gamlatestamentet och dess bud, Jeshua har tagit bort allt detta och kommit med det nya förbundet till oss.

Vilken miss! Nya förbundet kom med Jeshua till sitt folk Israel och Herren har inte tagit bort något från detta. Han är själv Gud,som har skapat allt och gett oss bud och liv!

Joh 14  "

15 Om ni älskar mig håller ni fast vid mina bud.

 

" Den som har mina bud och håller fast vid dem är den som älskar mig. Den som älskar mig ska bli älskad av min Far, och jag ska älska honom och uppenbara mig för honom."

 
Joh 14: 8 Filippus sade: "Herre, visa oss Fadern så räcker det för oss." 9 Jesus svarade: "Så länge har jag varit hos er, och du har inte lärt känna mig, Filippus. Den som har sett mig har sett Fadern. Hur kan du säga: Visa oss Fadern? 10 Tror du inte att jag är i Fadern och att Fadern är i mig?

Joh14:

23 Jesus svarade: "Om någon älskar mig, håller han fast vid mitt ord. Och min Far ska älska honom, och vi ska komma till honom och ta vår boning hos honom. 24 Den som inte älskar mig håller inte fast vid mina ord. Ordet som ni hör är inte mitt, det kommer från Fadern som har sänt mig."

 

Fadern och Jesus (Jeshua) är ett... Allt som Gud har sagt i Gamlatestamentet är också Jeshuas Ord.

Mitt hjärta vedjar till alla "kristna" vänner... tro på Gud och lyssna vad Herren vill säga i dessa dagar...Börja lyda Herrens bud!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.12 | 08:17
ENSAM har mottagit 3
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan