TANKAR OCH ORD

Be för valet 9 april!


“För om du tiger denna gång, skall judarna få hjälp och befrielse från annat håll, men du och din fars hus kommer att förgöras. Vem vet om du inte har nått kunglig värdighet just för en tid som denna?” (Est 4:14)

 Jag har kopierat en del från Lars Enarsons bönebrev....

 

Ett öppet brev till President Trump

Nyligen skrev det framväxande Stora Rådet i Jerusalem ett öppet brev till President Trump. I brevet uttrycker man sin uppskattning för allt positivt som den nuvarande amerikanske presidenten gjort mot Israel.
 
Samtidigt skriver de att de är mycket bekymrade över utfallet av presidentens fredsplan. De tror att presidenten säkert menar väldigt väl. Men fred kan bara åstadkommas om man inte går emot Skaparens vilja. Det betyder att fred kan enbart åstadkommas genom någon som försäkrar att alla de områden som finns omnämnda på otaliga ställen i Bibeln att de givits i ett evigt arv till Israel, kommer att tillfalla Abrahams, Isaks och Jakobs ättlingar.
 
De skriver vidare: ”Vi ber dig och din regering att inte presentera någon plan som fråntar Israels folk någon del av Israels Land som genom gudomlig rätt getts till dem. Världens Skapare gav inga landrättigheter inom det Heliga Landets gränser till något annat folk, och absolut inte till Israels fiender.
 
Om du handlar enligt dessa principer kommer du att få Stora Rådets och Himmelens välsignelser. Din mandatperiod kommer också att vara fylld av framgång, både för din egen del och för Amerikas Förenta Stater.”

 

Be för valet 9 april!

Valet i Israel den 9 april kommer att bli väldigt viktigt. Risken är stor att Netanyahu upprepar det han gjort två gånger tidigare och bildar en regering tillsammans med mitten/vänsterpartierna för att kunna driva igenom Trumps fredsplan.
 
Lösningen är inte en stor framgång för Netanyahus Likudparti utan för det nya högerpartiet under Naftali Bennett. Bennett har tillsammans med Ayelet Shaked bildat detta nya parti just för att förhindra risken att Trumps fredsplan drivs igenom med en delning av Landet som fråntar Israel de landområden Gud utlovat dem.
 
Den senaste Mellanösternexperten i Israel som backar upp Bennetts nya parti är Dr. Mordechai Kedar. Han säger att det nya högerpartiet är det parti som bäst kan försvara Israels intressen.Läs denna artikel på engelska! Lyssna också till en mycket stark intervju på engelska med Caroline Glick som är en annan av partiets förespråkare.

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan