TANKAR OCH ORD

arvedel för evigt.

Det är så mycket som håller på att hända just nu…

Israel har val den 9 april…alltså efter några dagar…Hur ber vi?
David Silver har skrivit   ( "Såsom Nya Förbundets Troende har vi fått given auktoritet att samarbeta med Skaparen av Universum i bön och förbön för världen,men främst för Israel. Så frågan är inte om vi bör be, utan hur vi bör be.Med tanke på vad jag skrivit, hur ska vi då be för det kommande valet den 9:e april? Bibelstället jag citerade från Romarbrevet 13:1 deklarerar att det är GUD som utväljer och reser upp ledare,ger dem auktoritet att regera och flyttar dem vidare när tiden är inne. Följande är några riktlinjer för bön under den kommande veckan som jag och Josieanser är viktiga: 


1/  Att GUD håller sin hand över processen genom hela valet tills röstning och rösträkning är avslutad den 9:eApril
2/  Att GUD handplockar och utväljer de personer Han vet är de bästa för att leda Israel under de kommande fyraåren
3/  Att om det är GUDS vilja att PM Netanyahu blir omvald till Premiärminister, så ska Han ge 'Bibi' ny styrka likt Simson.Dom16:28  ”Herre, tänk på mig och styrk mig bara denna gång”
4/  Att Israels fiender inte ska se den här tiden av osäkerhet såsom en öppning och ett tillfälle att attackera mot Israel
5/  Att den nya regeringen kommer vara orubbligt fast när det kommer till att förhandla med någon fiende som försöker attackera Israel ")

 
Jag känner oro för vad som händer efter valet...Donald Trump sade  i höstas att han vill se en tvåstatslösning
Han har sin svärson  Jared Kushner,som håller på att stötta och  ordna detta…Jag känner mycket oro  och ber att  Det inte skulle hända, för då skulle Guds dom komma över både USA och Israel...Medan många, däribland den svenska regeringen, hoppas på en tvåstatslösning, finns det andra som oroas över detsamma. Inte bara judar, utan också bibeltroende kristna.
 
 
2 Mos 32:13 Kom ihåg Abraham, Isak och Israel, dina tjänare, som du med ed vid dig själv har lovat: Jag ska göra era efterkommande lika talrika som stjärnorna på himlen, och hela det land som jag har talat om ska jag ge åt era efterkommande. De ska få det till arvedel för evigt.”

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

I går | 19:19

Hej! Åh, vad tråkigt att Bobo har gått bort. Vila i frid! Kramar Marie & Berra

...
28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
Du gillar den här sidan