TANKAR OCH ORD

för dessa ord är trovärdiga och sanna.


Nu har påven bokat tid med klimatkämpen Greta

Klimataktivisten Greta Thunberg har blivit en världskändis. När Dagen träffade den skolstrejkande 16-åringen berättar hon om stödet från kristna och att hon inom kort kommer att träffa påven. / Tidningen DAGEN

Miljörörelsen påverkar mycket starkt på ungdomar och detta tar politikerna fast och skrämmer unga människor till motstånd mot allt som skadar naturen.(S kommer till EU val med Miljö frågor starkt)

Det är självklart att vi borde vårda naturen som Gud har skapat med sin vishet.

Människor lider av miljöångest och äter piller mot detta.

Antikrist/Antimessias andemakt har vissa   människor tagit sin boning...

Den nuvarande påven heter Franciskus  och han är en av sista stridens huvud person  och  Frankerikets presidet Emmanuel Macron :(Emmanue betyder Gud med oss) EU och FN kanske Jared Kushner,Trumps svärson.

Alla dessa människor är under Antikrist (är den själv?)

 

Vi går mot svåra tider och alla som inte tar märket,har omöjligt att kunna leva,för allt är stängt för oss.

Nu är tid att söka Gud och läsa Ordet!

 

1 Thess 5:3 När folk säger: "Fred och trygghet", då drabbar undergången dem lika plötsligt som värkarna hos en kvinna som ska föda, och de slipper inte undan.
2 Thess 2:2 att inte plötsligt tappa fattningen. Låt er inte skrämmas av någon ande eller av något ord eller brev som påstås komma från oss och som säger att Herrens dag är här.

Men den som väntar på Herren, kommer något underbart

Upp 21:5 Och han som satt på tronen sade: "Se, jag gör allting nytt." Och han sade: "Skriv, för dessa ord är trovärdiga och sanna."

 Vi får tro på löfterna till Israel!

Hes 36:10 Jag ska föra samman på er många människor, hela Israels hus. I städerna ska det på nytt bo människor och ruinerna ska byggas upp.
Hes 36:26 Jag ska ge er ett nytt hjärta och låta en ny ande komma in i er. Jag ska ta bort stenhjärtat ur er kropp och ge er ett hjärta av kött.

 

20 Noa byggde ett altare åt Herren och tog av alla rena fyrfotadjur och av alla rena fåglar och offrade brännoffer på altaret. 21 När Herren kände den ljuvliga doften, sade han till sig själv: ”Härefter ska jag inte mer förbanna marken för människans skull, för hennes hjärtas tankar är onda ända från ungdomen. Jag ska aldrig mer döda allt levande så som jag nu har gjort.

 22 Så länge jorden består

  • ska sådd och skörd,
  • köld och värme,
  • sommar och vinter,
  • dag och natt
  • aldrig upphöra.”

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
Du gillar den här sidan