TANKAR OCH ORD

det på era njutningar

Vilken dag!

Vi ropar till Gud att både Israel och Sverige får en rättfärdig regering! 
Det är en andlig kamp just nu…
Människor är oroliga och irriterade…
Idag,när jag åkte t-bana och gav några slantar till en tiggare,blev en man så irriterade på mig och sa att det borde förbjudas att de pengar till dessa.
 
Jag frågade om  han visste att vi kommer att få mycket svåra tider snart, AGENDA 2030 kommer tränga oss mindre och mindre frihet…Miljörörelsen kör oss med starka vindar med sina "Gretor"... Jag berättade att det finns hopp i Gud…Jag är ateist,sa mannen-då har du mycket tro- för han trodde på människan… Hållplatsen kom för snabbt och jag frågade om jag får be för honom…Ja,gärna,svarade han med nästan tårar i ögonen...Var heter du?-Fredrik,sa mannen- Jag gick ut från tåget och sa att jag har redan fyra som heter Fredrik på min bönelista-du blir den femte.
 
Så är det alltid när man möter Herren tidigt på morgonen på bönetimmen och får kärlek till sörjande människor…Ingen har aldrig nekat förbön,när jag har frågat...
 

"Vill vi som Guds folk ha väckelse i Sverige? Då måste vi inse att det bara finns en väg att gå – bönevägen, skriver Arne Brännström.  

 "Gud sänder inte en väckelse över vårt land om vi inte ödmjukar oss och söker hans ansikte i bön. Vi måste också be honom om förlåtelse för att vi så ofta har gått våra egna vägar och inte velat vara beroende av Andens kraft. I vår självtillräcklighet har vi blandat vår kraft med hans kraft."  Skriver TIDNINGEN DAGEN
 
Det finns böner som inte får något svar… 
Jakob 4:3 Ni ber men får inget, därför att ni ber illa – för att slösa bort det på era njutningar.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
12.02 | 05:31
ENSAM har mottagit 2
27.08 | 11:42
JAMES BOND har mottagit 14
Du gillar den här sidan