TANKAR OCH ORD

tro inte varje ande

 

"Tidningen Dagen har släppt in en Imam som förnekar Jesus död och uppståndelse. Han förvränger bibeltexterna totalt.

Förvränger

Imamen Kashif Virks inlägg i den kristna tidningen Dagen förvränger bibliska och historiska sanningar till oigenkännlighet. Han påstår att Jesus aldrig dog på korset och att spjutet som stacks in i Jesu sida visade det. Men om inte Jesus redan var död borde han rimligtvis ha dött när ett grovt spjut stacks upp till hans hjärta." Apg 29 NU

  

14 Men om Kristus icke har uppstått, då är ju vår predikan fåfäng, då är ock eder tro fåfäng; 15 då befinnas vi ock vara falska Guds vittnen, eftersom vi hava vittnat mot Gud att han har uppväckt Kristus, som han icke har uppväckt, om det är sant att döda icke uppstå. 16 Ja, om döda icke uppstå, så har ej heller Kristus uppstått. 17 Men om Kristus icke har uppstått, så är eder tro förgäves; I ären då ännu kvar i edra synder. 18 Då hava ju ock de gått förlorade, som hava avsomnat i Kristus. 19 Om vi i detta livet hava i Kristus haft vårt hopp, och därav intet bliver, då äro vi de mest ömkansvärda av alla människor.

1 Kor 15:14-19

 

Märkligt att en kristen tidning tar med sådana debattartiklar.

Är detta något kristna ska debattera om? 

 

1Joh 4:1- 31 Mina älskade, tro inte varje ande, utan pröva om andarna kommer från Gud. Det finns ju många falska profeter som har gått ut i världen. 2 Så känner ni igen Guds Ande: varje ande som bekänner att Jesus är Kristus som kommit i köttet, den är från Gud, 3 och varje ande som inte bekänner Jesus, den är inte från Gud. Detta är Antikrists ande, som ni har hört skulle komma och som redan nu finns i världen.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.10 | 19:19

Hej! Åh, vad tråkigt att Bobo har gått bort. Vila i frid! Kramar Marie & Berra

...
28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
Du gillar den här sidan