TANKAR OCH ORD

Han är en nitisk Gud

 

"Kristna rädda för andra livsåskådningar"

"Vi måste förstå andra livs­åskådningar för att möta människor där de står.

 

En för oss märklig debatt har blossat upp på sociala medier kring Dagens beslut att publicera imamen Kashif Virks insändare om ahmadiyyamuslimernas syn på Jesu korsfästelse  (16 maj).

För oss låter kritiken som om någon skulle ifrågasätta en församlings program för stadens hemlösa. Eller en kritik av att kyrkan ägnar sig åt evangelisation i stil med Jesusbussen och Pannkakskyrkan.

 

All sanning är Guds sanning och en del av lärjungaskapet är att vi rustar varandra till frimodiga evangelister och apologeter för att bygga en ny kultur i den kristna församlingen. Vi behöver inte vara rädda när vårt hopp utmanas utan i stället välkomna det. Sanningen ska nämligen göra oss fria."

Så skriver DAGEN 

Jag förstår inte alls detta...

Gud är helig och Hans försoning och uppståndelsen är sanning, och är allt,som vi behöver och predikar. Varför låta villfarelsens ande komma och ge sina tankar till människors hjärtan och förvilla svaga...?

Nu måste "kristna" tidningar och sajter vakna och stå för sanningen; Ni har makten som ni har fått,använd den och omvänd er!

 

 

 

Josua 24:19

Josua sade till folket: ”Ni kan inte tjäna Herren, för han är en helig Gud. Han är en nitisk Gud, och han kommer inte att tolerera era överträdelser och era synder.

2 Kung 4:9

En gång sade hon till sin man: ”Jag har förstått att han som ständigt kommer över hit är en helig gudsman.

 Rom 1:4 

och som genom helighetens Ande med kraft har bevisats vara Guds Son efter uppståndelsen från de döda: Jesus Kristus, vår Herre.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan