TANKAR OCH ORD

alla de heligas församlingar

Klimatfrälsning?

https://www.apg29.nu/-klimatfralsning-33101

Holger Nilsson skriver bra om klimatkrisen APG29NU

 

1 Kor14  skriver Paulus detta känsliga ord från Herren...

 

Liksom i alla de heligas församlingar 34 ska kvinnorna vara tysta i era församlingar. De får inte tala utan ska underordna sig, som också lagen säger. 35 Vill de veta något ska de fråga sina män därhemma, för det är en skam för en kvinna att tala i församlingen. 36 Var det kanske från er som Guds ord gick ut? Eller var det bara till er det kom?

37 Om någon tror sig vara profet eller andlig, ska han inse att det jag skriver till er är Herrens bud38 Om någon inte erkänner detta, är han själv inte erkänd."

 

Man blir  konstig löjlig,om man pratar om detta...-"Det har Gud gjort oss fria från lagen,det är Gamlatestament"- Vad är detta?  Flesta Pingst församlingar har en kvinlig pastor och till och med  en föreståndare...?

Vi kvinnor får be och profetera i församlingen (huvudet täckt med huvudbonad) Jag gläder mig att Herren har kallat mig till en förebedjare...att knäböj hemma är min glädje och på huvudet har jag slöja för änglarnas skull.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan