TANKAR OCH ORD

Varför upphöjer ni er

Idag har vi på vår bibelläsning kommit till 4Mos 16,som berättar om Kora och hans grupp. Det är skrämmande se hur Guds vrede kan komma över människor som struntar Hans Ord...

Kora samlade sin grupp mot Moses och Aron...

 

4Mos 16 De samlade sig mot Mose och Aron och sade till dem: ”Nu får det vara nog! Hela församlingen är helig, allesammans, och Herren är mitt ibland dem. Varför upphöjer ni er över Herrens församling?”

 

16:30 Men om Herren gör något nytt genom att marken spärrar upp sitt gap och slukar dem med allt de äger så att de far levande ner i dödsriket, då ska ni förstå att för att dessa människor har föraktat Herren.”

 

Jag känner nöd och bevan över alla de människor i "kristna" församlingar,som struntar Guds Tio bud och vill inte lyssna på Herrens Ord.

Vi fortsätter för att be för Sverige omvändelse i hela "kristenheten" ... 10000 tusen  Daniel bedjare!!!

 

Daniel 9:3 "Jag vände då mitt ansikte till Herren Gud med ivrig bön och åkallan och fastade i säck och aska. 4 Jag bad till Herren min Gud och bekände:

”O Herre, du store och fruktade Gud, du som håller fast vid förbundet och nåden mot dem som älskar dig och håller dina bud"

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan