TANKAR OCH ORD

förbundets band

 

 Israels allmänna val är nära förestående, och partier som avser att äga rum den 17 september … 

  

"Pasko berättar om (lever i homosex) rabbinen Ravi Peretz, ledare för det judiska hempartiet, som som en nybörjare i politik berättade om sina erfarenheter av omvandlingsterapi med sexuell anomali, vilket tyder på att det verkar fungera.

 

Han fick omedelbart en våg av anklagelser som involverade vänstermedier, politiker och HGBT-dumheter som krävde hans avgång som utbildningsminister.

 

Många andra rabbiner, som Chaim Druckman, Shmuel Eliyahu, stödde Peretz, liksom familjegrupper som "Brochrim the B´Mishpacha" (Att välja en familj).

 

Rabbin Eliyahu uppmanar folket att stödja normalt, sunt förnuft och familjer som består av far och mor (och deras barn).

 

"Om du vill leva i ett normalt tillstånd där ett rationellt åsikt är tillåtet, måste du stärka utbildningsministerens hand", skriver han på sin officiella FB-sida."

Den här infon kommer från olika tidningar i Israel...

Man ser tydligt hur synden är stark också i Heliga Landet.

Herre,förbarma Ditt Folk!

 

" Hes20:32 Förvisso ska inte det få ske som har kommit upp i ert sinne när ni tänker: Vi vill bli som hednafolken, som folken i andra länder. 

 

 

35 Jag ska föra er in i folkens öken, och där ska jag gå till rätta med er, ansikte mot ansikte. 36 Liksom jag dömde era fäder i öknen vid Egyptens land, ska jag också döma er, säger Herren Gud. 37 Jag ska låta er gå fram under staven och föra er in i förbundets band."

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
12.02 | 05:31
ENSAM har mottagit 2
27.08 | 11:42
JAMES BOND har mottagit 14
Du gillar den här sidan