TANKAR OCH ORD

Regnbågen är Guds löften

Oj,jag känner så stor nöd för "kristenheten"...måste skriva  och tömma mitt hjärtas tankar...

När jag åkte förbi kyrkan i Gröndal,såg jag en pride flagga i kyrktornet...tvärbanan hade likadant+ bussar...Och när jag kollade netet,såg jag tidningars bilder...

 

Ebba Busch Thor: Därför går jag i Pridetåget Tidningen DAGEN.

Ebba skriver...

.Jag står inte bakom allt som sägs och görs under Pride. Men jag kan inte bortse från att Pride handlar om och finns till för människor som både historiskt och i nutid har behandlats fruktansvärt illa. Om människor som vill kunna gå längs gatan hand i hand med den de älskar. Utan att utsättas för förakt, hot och våld."

 

 

Fienden har tagit Guds löftes båge...rengbågen!

När regnbågen syns i skyn och jag ser på den, skall jag tänka på det eviga förbundet mellan Gud och alla levande varelser, allt liv på jorden." Och Gud sade till Noa: "Detta är tecknet på det förbund som jag har upprättat mellan mig och allt liv på jorden." (1 Moseboken 9:8-17).

Regnbågen är Guds löften om beskydd för dig och mig. Det är alltså ingen New Age-symbol eller homosex-symbol, utan Guds tecken på hans förbund med mänskligheten

1Mos 912 Och Gud sade: ”Detta är tecknet på det förbund som jag för all framtid sluter med er och med alla levande varelser hos er: 13 Min båge sätter jag i skyn, och den ska vara tecknet på förbundet mellan mig och jorden. 14 När jag låter moln stiga upp över jorden och bågen syns i skyn 15 ska jag tänka på mitt förbund, det som har slutits mellan mig och er och alla levande varelser, allt liv, och vattnet ska inte mer bli en flod som utplånar allt liv. 16 När bågen syns i skyn och jag ser på den, ska jag tänka på det eviga förbundet mellan Gud och alla levande varelser, allt liv på jorden.” 17 Och Gud sade till Noa: ”Detta är tecknet på det förbund som jag har upprättat mellan mig och allt liv på jorden.”

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.12 | 08:17
ENSAM har mottagit 3
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan