TANKAR OCH ORD

Yom ha Teruah/nya året 5780 Bibliska kalender

Herrens högtider

1 Herren talade till Mose. Han sade: 2 Säg till Israels barn: Herrens högtider ska ni utlysa som heliga sammankomster, de är mina högtider.

 

Eftersom Gud gav Israel Ordet,Bibeln ,och alla bud och löfterna,tror de "kristna"att Högtiderna är bara judiska, Men de är HERRENS HÖGTIDER!

Vi firade redan igårkväll en försmak Basunhögtiden Ross hashana  Yom ha Teruah

Vi håll på att vi doppade av shofarer och bön, äpplen och honung, tårtäta böner och festliga bord,härliga israeliska danser...Vilken fest!

Ikväll börjar Basunhögtiden som Herren befall 3Mos:23 

 

 Herren talade till Mose. Han sade: 24 Säg till Israels barn: I sjunde månaden, på första dagen✱ i månaden, ska ni hålla sabbatsvila, en minneshögtid med basunklang, en helig sammankomst. 25 Inget arbete ska ni då utföra, och ni ska offra eldsoffer åt Herren.

 

Det är underbart att vi,"kristna",får komma in som inympade,adopterade,in i Israels Guds Högtider!

EF2:19 

19 Därför är ni inte längre gäster och främlingar, utan medborgare med de heliga och medlemmar i Guds familj. 20 Ni är uppbyggda på apostlarnas och profeternas grund, där hörnstenen är Kristus Jesus själv. 21 I honom fogas hela byggnaden samman och växer upp till ett heligt tempel i Herren, 22 och i honom blir också ni sammanbyggda till en boning åt Gud genom Anden.

 

 Det finns säga så finns det en ’rikedom’ i ’Herrens Högtider' som de flesta Kristna missar. Vi ber att du kommer förstå mer om Israels Gud och Hans smorde -  Jeshua vår Messias och den snart återkommande Konungen. Hoppas du också upptäcker rikedomen och välsignelsen i ’Herrens Högtider’.  Hag Sameach

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.12 | 08:17
ENSAM har mottagit 3
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan