TANKAR OCH ORD

Slutet på allting är nära

Jom Kippur-Försoningsdagen.

Två döda efter skjutning vid synagoga

Nyheter

Inträffade under Jom kippur-firande. Gärningsmannen försökte tränga sig in i synagogan där 70-80 personer befann sig.

 

American Radio inrervju

TISDAG 08.10.2019

 

* GOOGLE strävar efter att utveckla "Artificiell intelligens", en AI som vet allt och fungerar "som Gud." Det kallas "AI Manhattan Project", säger Zach Vorhies, en tidigare ingenjör på denna tekniska jätten som blev en "visselpipa."

 

"De strävar efter att utveckla ett övervakningsnätverk som fångar all information - video, ljud - vad du än använder, omdirigerar det till en filbank, och sedan får denna" gudlika AI "reda på vad du gör med vem du är i kontakt med och gör dig till en FC-skuggprofil du är inte medveten om existensen, och det är bara för dem, säger Zach Vorhies i en intervju med American Family Radio.

 

Vorhies säger att GOOGLE kan ta reda på allt du kan göra, din realtidsinformation, vem dina vänner, din familjemedlem, dina preferenser, allt om dig.

 

Vorhies hävdar att "GOOGLE utvecklar något som liknar Kinas" sociala kreditsystem ", vilket tvingar människor att underkasta sig politiskt korrekt beteende och prata."

 

"De försöker inrätta ett kinesiskt socialt kreditsystem som registrerar allt du gör - och om du börjar göra anti-regeringsaktiviteter kommer du att bli en" opersonlig online ", förklarar han. "Ditt sociala mediekonto kommer att avslutas, dina finansiella instrument avvecklas - efter det kommer du inte längre att kunna överföra pengar från ditt konto online."

 

Enligt WND hävdade Vorhies i augusti att GOOGLE modifierade algoritmer för att täcka hans politiska partiskhet och lade fram ett dokument på 950 sidor till Department of Justice: s antitrustavdelning. Han säger att dessa dokument bevisar att GOOGLE manipulerar algoritmer.

 

Project Veritas publicerade en intervju med Vorhies, där han "förklarar att han kom till allmänheten efter att ha märkt att något mörkt och coolt hände i företaget och noterade att de inte bara engagerade sig i valet utan att manipulera med det.

 

 

1 Pet 4:7 Slutet på allting är nära. Var därför kloka och nyktra så att ni kan be.

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.12 | 08:17
ENSAM har mottagit 3
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan