TANKAR OCH ORD

Heliga sammankomster

Sukkot-Lövhyddofesten har börjat.

Herrens höst Högtid

Tabernaklerna, Lövhyddofesten, är de mest glada av alla judar på deras högtid och kallar det "vår jubileums säsong." Till och med veckor innan uttag börjar familjer att planera sitt eget skjul där de kan hitta lämpligt utrymme, ofta på en liten balkong, helst på gården, om möjligt. Ursprungligen jubilees byggandet av sukkot i Egypten av flykten, under vilken israelerna bodde i vildmarkshytter eller skydd i den tillfälliga vildmarken. (3.Ms.23: 34-38)

 

Varje dag under de 7 Högtidsdagarna, eller de Utsedda Herrens Mötestid, har också ett profetiskt syfte – att visa oss framtiden och var vi befinner oss i GUDS plan att åter etablera hans Kungarike på Jorden – i Jerusalem. Sukkot är en profetisk bild över Millenium, den period som avser det 7:e årtusendet när Yeshua kommer att regera såsom Kungarnas Konung och Herrarnas Herre i ett åter uppbyggt Tempel på Tempelberget, i hjärtat av Jerusalem och exakt på den plats där Al-Aqsa moskén är placerad och har ockuperat sedan 690 e.Kr.

 

 

För det andra, under Sukkot-sabbaten i synagogen över hela världen, läses texten från Hesekiel (38:18 -39; 16) från de profetiska böckerna. Denna text handlar om kriget mellan Google och maagoogen, som förutspås föregå den judiska folks slutliga befrielse.

Messias,konung kommer! Tusenårsriket börjar...

 


3 Mos 23:2
Säg till Israels barn: Herrens högtider ska ni utlysa som heliga sammankomster, de är mina högtider.
3 Mos 23:4 Detta är Herrens högtider, de heliga sammankomster som ni ska utlysa på bestämda tider:

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.12 | 08:17
ENSAM har mottagit 3
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan