TANKAR OCH ORD

Lövhyddöfesten fortsätter..

Upp20 

3 Och jag hörde en stark röst från tronen: "Se! Nu står Guds boning bland människorna. Han ska bo hos dem, och de ska vara hans folk, och Gud själv ska vara hos dem. 4 Och han ska torka alla tårar från deras ögon. Döden ska inte finnas mer, och ingen sorg och ingen gråt och ingen plåga, för det som förr var är borta."

 

Vilken underbar tröst! Guds boning står bland människorna och vi skall vara Hans folk!

Vi förstår att Slutet på den mänskliga perioden håller på att ta slut

 

 

Vi måste studera själva Ordet, det är livets bröd.

 Den berömda evangeliet Moody frågade en gång: finns det damm på Bibeln? I så fall skulle damm från din bibel fyllt din själ."Lögnens fader" Satan sprider falska evangelium med människor som har fallit från sanningen

 

Mycket av det som kyrkan sätter sin ära idag,är en styggelse förGud.Ingen dårakighet,ingen lättsinninghet,ingen dubbelmoral,ingen flörtande och ingen lidelighet kommer att bestå i den kommande vredesdomen. Gud kommer avskildja andliga lekmän eller ledare åt sina hemliga synder.

Idag är den färdje av Herrens Högtider,Lövhyddöfesten. Många av våra vänner har rest till Israel och firar med judarna,dansar och blåser shofar...Vi har regn och mörkt,men glädjen i våra hjärtan är den samma. Hur går det med kyrkan på Herrens dag?

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan