TANKAR OCH ORD

Tro inte att jag har kommit upphäva lagen

-"I Bibeln får man äta all slags mat. Det finns inget förbud. Det är nog inget problem för klimatet heller vad för slags mat vi äter, utan det är nog andra problem.

 

Det här med klimatet verka vara en undanflykt för att kontrollera människor. Vad är det för en agenda som egentligen ligger bakom? Är det för att till sist kunna sätta Antikrist på tronen?

Du behöver inte vara rädd för vad du äter, och inte heller behöver du ha dåligt samvete. Ät och må bra. Gå inte på propagandan som kommer på olika sätt för att kunna styra och kontrollera ditt liv. Sådan propaganda blir mer och mer tydligt i den tid som vi nu lever i. Det är ett tidstecken."

 

Så skriver Abg29Nu ägare ...och jag har just idag läst matt.5:17 som Jesus säger... 

 

"17 Tro inte att jag har kommit för att upphäva lagen eller profeterna. Jag har inte kommit för att upphäva utan för att uppfylla. 18 Jag säger er sanningen✱: Innan himmel och jord förgår ska inte en bokstav✱, inte en prick✱ i lagen✱ förgå, inte förrän allt har skett.

 

19 Därför ska den som upphäver ett av de minsta av dessa bud och lär människorna så kallas minst i himmelriket. Men den som håller dem och lär ut dem, han ska kallas stor i himmelriket."

Abg 15 

, från kött av kvävda djur och från blod. 21 Mose har ju sedan urminnes tider haft sina förkunnare i alla städer, och man läser honom i synagogorna varje sabbat."

 

 

3Mos 11 har vi allt som vi kan äta och allt som vi inte borde äta. 

Detta är allvarlig!

De som miljoaktivisterna säger är en helt annan sak och de kommer att köra oss till mycket svåra saker,men vi ska lyda Gud Ord i allt!

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.10 | 19:19

Hej! Åh, vad tråkigt att Bobo har gått bort. Vila i frid! Kramar Marie & Berra

...
28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
Du gillar den här sidan