TANKAR OCH ORD

Genom tron fick även Sara...

Tonåring sköts ihjäl på pizzeria i Malmö...

Vi får varje dag se våld och oroligheter i Sverige.Det finns inget land som är så nära kollaps som vårt land...Nu behövs BEDJARE och hel omvändelse från likgiltighet.

 

Vi startar bönegrupper! Alla som är med i #Sverige714 kan starta en bönegrupp! Det räcker med två eller tre bedjare (Matt 18.19-20).https://sverige714.se/grupper

 

"Den Brittiske ledaren Winston Churchill, som ofta refererades till den Brittiske bulldogen, var en beslutsam ledare. Efter han pensionerats från politiken, blev han en högt önskad nyckeltalare.  Läste att vid ett av eventen där han höll ett tal, så gick han fram till podiet, tittade beslutsamt på åhörarna och sa; ”Ge aldrig, aldrig, aldrig, aldrig, aldrig, aldrig upp, och satte sig ner igen. " 

Så är det ,vi får inte ge upp,utan tro på Guds förändring!

Titta på den här videon,som är många år gammal,men Yvonne och Peter Björk fortsätter undervisningen och samlingen till oss fast Peter har svåra sjukdomar och invaliditet.

https://www.youtube.com/watch?v=jN62uG2ug6M&t=175s


Heb 11:11Genom tron fick även Sara, som var ofruktsam, kraft att bli mor till en ätt fast hon var överårig. Hon tänkte att den som hade gett löftet var trofast.
1 Pet 4:19 Därför ska de som får lida efter Guds vilja anförtro sina själar åt sin trofaste Skapare och göra det som är gott.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan