TANKAR OCH ORD

Du som är en vild olivkvist

Rom 11:17

Men om nu några av grenarna har brutits bort, och du som är en vild olivkvist har blivit inympad bland dem och fått del av det äkta olivträdets näringsrika rot,

Rom 11:24""

För om du blev bortskuren från vildoliven som du av naturen tillhörde och mot naturen inympad i ett äkta olivträd, hur mycket lättare ska då inte de naturliga grenarna ympas in i sitt eget olivträd?

 

Dessa bibelverser skrev Paulus till hedningar ns (kristna)

Vi ser hur trycket blir svårare för Israel...Alla arabländer runt om Herrens land vill till intetgöra Israel...

Därför är det viktigt att vi,INYMPADE, bed för Israel och stödjer

Israel tills Messias kommer. 

 

 

 David Silver skriver

Under den sista kvällen av Hans jordiska liv, instruerade Jeshua sina lärjungar att göra precis det – att vaka och be. Anledningen till att jag skrev denna kommentar är att uppmuntra dig att göra detsamma…..Vaka över världshändelserna och tecknen i skyn och be som Anden leder. Och jag vill lägga till ett till ord på Jeshuas instruktion ..... Vaka och Be…..  och Säg (tala ut) . Det här är inte en tid för att vara tysta – vi behöver tala ut och varna våra ofrälsta familjer, vänner, grannar, arbetskamrater och alla vi möter om den nära förestående återkomsten av Messias och nödvändigheten att acceptera Hans blodoffer såsom den enda vägen att komma in i en evig relation med Fadern, innan Helvetet brakar löst och portarna stängs. 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.12 | 08:17
ENSAM har mottagit 3
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan