TANKAR OCH ORD

Blir inte vilseledda

 Påven Francis I från Rom, som alltid har varit intresserad av miljöfrågor och dyrkan av New Age "Mother Earth", kallad Gaia, planerar och förbereder sig för att lägga till "ekologisk synd" som en del av den katolska kyrkans officiella katekism.

Utdragen och doktrinära uttalanden och tolkningar av Francis I har väckt så mycket förvånande och kontroverser inom kyrkan att frågan om hans anklagelser om kättare, om avfall, har uppstått.

Under de senaste veckorna avslöjade han att han hade lagt märke till att Jesus inte var främling för den vanliga människan, kanske mer anmärkningsvärt i hans psykiska gåvor, men inte Guds Son. För det andra sade han att Jesus inte stod upp från de döda.

Det finns inget att säga hur han förklarar de mirakel Jesus utförde, vandrade på vattnet, höjde de döda, återställde synen på de blinda och hans förhärligelse på det höga berget. Här närmar sig påven tolkningen av Jesus av fariséerna och skriftlärarna.

Francis driver Krislam-frågan, som kombinerar lärorna om islam och kristendomen till en gemensam disciplin, världens religion.

Övers.Israel Uppr.


Luk 21:8
Han svarade: "Se till att ni inte blir vilseledda. Många ska komma i mitt namn och säga: Jag är Messias, och: Tiden är nära. Följ dem inte!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan