TANKAR OCH ORD

Den port är vid

I morse gick jag med som ja brukar till kyrkogården och bad.
Jag gick förbi mannen som arrangerade blommor och lyktor till graven, som hade en stor bild  om en vacker yngling.Jag stannade och jag frågade om han var närstående för denna ung man.Ja- svarade mannen,- jag är hans far ... Sorgen hade en stark och slitande påverkan hans ansikte.
Vi pratade och fick reda på att pojken hade begått självmord.

-Jag frågade -  känner du till Herren? -nej, svarade mannen,men jag
besöker prästen

- Du behöver mycket stöd, du måste möta Herren ... Mannen medgav och därför lovade jag att be för honom varje dag...

 

"Matt7:13 Gå in genom den trånga porten. Den port är vid och den väg är bred som leder till fördärvet, och det är många som går in genom den. 14 Men den port är trång och den väg är smal som leder till livet, och det är få som finner den.

Jag lånad David Silver här "

(För ett tag sedan såg jag ett videoklipp av en konversation mellan två mycket "respekterade" Amerikanska kristna pastorer, en som intervjuades av den andra. Intervjuaren frågade andra pastorn "Säg mig hur ser du på framtiden för Kristendomen?" Den andra mannen svarade, "Jag ser människor komma till tro från Asien, Afrika, Indien och även från den Muslimska världen - även om de inte känner Jesu namn men de inser att det finns något mer i livet, så blir är frälsta och vi kommer att se dem i Himlen." 

 

 


Intervjuaren säger; "Det gör mig så glad att höra att det finns en sådan bred väg till Gud."  Den andra mannen svarar "Ja det är bred.")   Läs Matt7:ännu engång och tänk hur vi kan bli lurade.

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan