TANKAR OCH ORD

Ge oss en kung

Riktigt farligt när genustänkandet tränger in i teologins allra heligaste

Debatt

Helige Ande är inte kvinna, skriver Anders Gerdmar.

När du har läst detta inlägg,förstår du vad jag menar med när det gäller Israel och regeringsbildninget...Vi läser just på Torah studier,bibelläsningsplan om Samuel och Israels folk 1Sam 8-9


När staten Israel letar efter en lösning på den nuvarande politiska situationen påminns jag om ett liknande ögonblick i tid från 1 Samuel 8. Domarnas tid slutade; Profeten Samuel var gammal och hans söner hade misslyckats med att stå som domare över Israel på Guds sätt. Så de äldste i Israel såg till nationerna och bad Samuel om en kung.

Detta hände inte bara över natten; det var en process där nationens ledarskap sakta bryts ned och människor vände sig mot personlig vinst. Denna uppdelning inkluderade bristen på undervisning av Torah till nationen av Cohanim (präster). När Guds ramverk för sitt folk försvagades så gjorde också hjärtats tillstånd.

Vi måste komma till rötterna,hela Guds Ord,annars går vi vilse och vill ändra Guds vilja på alla våra plan.

 


Gud vår kung, Jeshua Kungarnas Kung kan vara den enda med ett hjärta att ge och inte ta. Men de äldste sa nej! De hade beslutat och vägrade att lyssna på Guds varning genom profeten Samuel.

 

"1Sam8:6 Det var i Samuels ögon ett dåligt förslag när de sade: ”Ge oss en kung till att styra över oss.” Och Samuel bad till Herren7 Då sade Herren till Samuel: ”Lyssna till folket i allt de säger till dig. Det är inte dig de har förkastat, utan det är mig de har förkastat som kung över dem. 8 Så har de alltid gjort, från den dag jag förde dem upp ur Egypten ända till denna dag."

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan