TANKAR OCH ORD

Sverige behöver ett bedjande folk

Idag har vi läst på vår "Daglig Bröd" studier Markus 13

33 Var på er vakt och håll er vakna, för ni vet inte när tiden är inne. 34 Det är som när en man reste bort och lämnade sitt hus och gav sina tjänare ansvar, var och en för sin uppgift. Portvakten befallde han att vara vaken. 35 Var därför vakna! Ni vet inte när husets herre kommer, om det blir på kvällen eller vid midnatt eller när tuppen gal eller på morgonen. 36 Se upp så att han inte plötsligt kommer och finner att ni sover.37 Och vad jag säger till er, det säger jag till alla: Håll er vakna!"

 Det här är allvarligt och vi måste komma nära Herren med våra böner och lyssna på Ordet.

Owe Linderskär skriver KERYGMA;"Den som begränsar sitt ungänge med Gud till böner utvecklar inte bönen till ett bönens liv som utgår från hjärtat och pågår dygnet runt"...Det stämmer...

Owe fortsätter" En bön varar några minuter men ett bönens liv har ingen punkt.Den är andligt Dymamisk och pågår i bedjarens hjärta."

När jag tänker på Jeshuas undervisning och Hans böneliv...så var det just detta.Han hade inga bönemöten ,utan Han ville att vi stänger våra dörrar och är med Honom...där undervisar Han oss och det blir "pågående bön" i bedjarens hjärta.

Visst kan skall vi be för olika ändamål ex Sverige,Norden och speciellt för Israel...

Jag läste detta som pågår just nu...hur mycket är sant vet vi inte,men fienden vill dela Guds land och tillochmed förrinta Israel...

 

01." En libanesisk TV-station påstår sig ha fått en kopia av utkastet till "Deal of the Century" av det amerikanska fredslaget för ett fredsavtal i Mellanöstern.

 På måndag försäkrade TV-stationen inrättandet av en palestinsk stat som undertecknade USA: s fördrag, undertecknat av Israel, PLO i Judea och Samaria, och Hamas, en regerande terroristorganisation på Gazaremsan.

 Rapportförläggaren, Al-Mayadeen TV till förmån för Hizbullah, beskriver detaljer som allvarligt argumenterar mot den magra informationen som läckte till allmänheten, liksom USA: s och Israels välkända ståndpunkt. Detta sätter hela rapporten i fråga."?? Be för Israel!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.12 | 08:17
ENSAM har mottagit 3
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan