TANKAR OCH ORD

Var finns du min vän?

Jag vill tacka Herren för Hans tydliga svar på bön!

Varje dag ber  jag att kunna vara i Hans ledning när jag åker buss,tåg eller handlar…Det är mycket spännande möta olika människor med olika tankar och åsikter.

Mitt motto är Hes 3:27 och Hes 2:8.  Först måste jag vara med Herren tidigt på morgonen,läsa Ordet och be,sedan kan man möta människor.

 

Idag var så mörkt ute och människor var stressade på sina sista klapp handlande…jag tänkte att det finns inte någon som Herren visar för mig…Jag gick bara runt i en liten skog tomt..plötsligt var de någon som ropade -hej-En lång man med sin lille hund kom mot mig- han sa att vi hade träffats tidigare-Jaa- då kom jag i håg honom,det var i våras som jag träffade honom och jag frågade då om han trodde på Gud-nej,jag tror inte på någonting-…han nästan sprang bort och jag ropade-vi ska träffas någon gång! Då ville han inte lyssna på mig,när jag sa att vi går mot svåra tider.Nu sa han att han kom ihåg allt.-Jag frågade- vill du nu säga ditt namn och jag ber för dig? Han var villig och förstor att Gud sökte honom…Efter honom träffade jag en kvinna som hade sorg,hennes son hade dött i november…vi kunde prata och sist fick jag hennes namn och vi ses igen… På t-banan satt en kille,som såg ut att inte må så bra…jag kände Herrens maning-Jesus älskar dig,ta emot Honom i ditt hjärta!- Killen tog emot detta från Herren.

 

Hes3:27 Men när jag talar med dig ska jag öppna din mun, och du ska säga till dem: Så säger Herren Gud. Den som vill lyssna ska lyssna, och den som inte vill får låta bli, för de är ett upproriskt folk.”

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.10 | 19:19

Hej! Åh, vad tråkigt att Bobo har gått bort. Vila i frid! Kramar Marie & Berra

...
28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
Du gillar den här sidan