TANKAR OCH ORD

himlens makter ska skakas

Hälsning från ISRAEL...

Världen verkar hålla andan medan han väntar på vad som händer därefter, och Israel är inte bättre här än andra länder.

Till och med naturen uppför sig okonventionellt: å ena sidan, hisnande värme, å andra sidan stormvatten och snöfall, mot den vanliga säsongsvariationen.

Fåglar och andra bevingade djur faller massivt ur himlen, och döda fiskar och andra djur som simmar i havet tvättas massivt på stränderna.

Under normala år är israeliska vildblommor redan i riklig blomma för närvarande, den första börjar runt oktober, men i år kan du bara hitta några få stickande blommor som uppenbarligen lider av något.

Ömsesidig ilska och misstankar om varandras avsikter orsakar intensiv spänning och otänkta uttalanden som lätt kan blossa upp i en öppen och okontrollerad eld.

Människor observerar tecken i naturen och på himlen, månen, stjärnor och andra himmelsföremål och försöker förstå vad det är.

Det finns jordbävningar och vulkanutbrott på många ställen, stora översvämningar, torka och orkaner, brist på dricksvatten och hungersnöd när grödorna misslyckas.

Luk 21:25-26 Tecken ska visa sig i solen och månen och stjärnorna, och på jorden ska folken gripas av ångest och stå rådlösa vid havets och vågornas dån. 26 Människor ska tappa andan av skräck i väntan på det som ska drabba världen, för himlens makter ska skakas

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.12 | 08:17
ENSAM har mottagit 3
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan