TANKAR OCH ORD

ÅR 2020 ÄN EN SISTA ATT KUNNA VÄNDA OM

Fortsatta protester vid USA:s ambassad i Bagdad

Rysslands högsta officer, generaldirektör för Putins generalstab, general Valery Gerasimov, sa att han trodde att Västlandet skulle förbereda sig för en utbredd militärkonflikt och tilllade att västvärlden hade antagit en fiendens inställning till Ryssland och varnade för ett nytt stort krig.

Trumps förlägenhet att slå direkt mot Iran kan ha påverkats av möjligheten till ett andra världskrigsutbrott om Iran korsade vissa röda varningslinjer.

Israel har, liksom USA, upprepade gånger varnat Iran att utvidga sina trupper och baser till Syrien och, senast, till Irak, med hot om att de inte skulle tillåta det.

Men ryska krigare har nyligen drivit israeliska krigare ur det syriska och irakiska luftrummet. Ett slarvigt drag i detta domino-spel kan leda till en dödlig rörelse.

 

Rom 2:4

Eller föraktar du hans rika godhet, mildhet och tålamod? Förstår du inte att Guds godhet vill föra dig till omvändelse?

 

Nu måste vi vakna och börja be och ropa till Herren en liten nådetid. Vi måste omvända oss från allt som är mot Gud Ord! Tiden är kort!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan