TANKAR OCH ORD

Judens tankar om framtiden....

s (5.Ms.19: 14) Du ska inte flytta din grannes gränssten✱, som förfäderna satt upp i den arvedel du får i det land som Herren din Gud ger dig till besittning.

20 Herren sade till Aron: ”I deras land ska du inte ha någon arvedel, och du ska inte ha någon lott bland dem. Jag ska vara din lott och din arvedel bland Israels barn.

  Det har väckt en rörelse i Israel om huruvida Guds löfte till Israel om den eviga arvet i det utlovade landet fortfarande är giltigt. Arvet utlovades inte för leviterna, för "Herren är deras del och arv." (4.Ms.18.20)

 Det är ödesdigert att frågan om fastighetsägande bland judarna togs upp av företrädare för hedningarna, inte av de judar som fortfarande lever under fruktan för hedningarna och jättarna.

 För några månader sedan förklarade USA: s president Donald Trump att "efter noggrann granskning av relevanta dokument anser Washington-regeringen att det inte finns några begränsningar för judar att bygga i hela det lovade landet, inklusive Judea och Samaria."

 Som ni kanske gissat höjde FN och EU ett kör av högt protester, eftersom det förstörde deras rekommenderade tvåstatliga plan för Jordanien-Medelhavsområdet.

 Frågan har uppstått i Israel efter premiärminister Benyam Netanyahus löfte att utöka Israels suveränitet till Jordan Valley samt till judiska samhällen i Judea och Samaria om han vinner valet den 2 mars.

 Vänsterpolitiska ledare skriker högt att "en man som anklagas för brott inte får bilda en ny regering", och uppmanar både justits kansler Avichai Mandelblot och Högsta domstolen att hindra Netanyahu från att genomföra sin plan.

 Inget institut med högsta rättslig myndighet vågade ge sin egen tolkning av vad som kan anses vara Guds ingripande i Israels angelägenheter, för

"hela jorden är min, säger värdherrens Herre" (2 Mos 19: 5).

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan